IT, blockchain & Crypto Consulting

Compra de Criptomonedes (Exchange, KYC, Tax)

Consells per abans i despres de la compra de criptomonedes:

  • Determinar quina quantitat estàs disposat a invertir considerant que pots perdre el 100%
  • La quantitat que determinis, la pots dividir per 12 o 4 per fer compres mensuals o trimestrals, en funció del grau de dedicació que vulguis, millor repartir-ho en compres mensuals per tenir un millor promig, si fas la compra de cop t’arrisques a compra alt, o tens la sort de comprar molt baix ….
  • No compris monedes “rares” que prometen grans % de pujada, per començar centrat en Bitcoin i Ethereum, jo faig (70% BTC, 30% ETH), pots ajustar-ho a les teves preferències
  • Una vegada feta la compra, el meu consell ( per mes de 1.000€ ) es retirar-ho cap una wallet pròpia, millor una hardware wallet, al menys una de PC o mòbil que tinguis tu les claus.
  • Per comprar, et faig una llista dels llocs on he comprat sense cap problema, pots anar-hi directament o utilitzar els links que et passo amb el meu referit, així col·labores amb l’ajuda desinteressada que et faig.

En tots cal fer el registre amb KYC, es lo millor per després no tenir problemes a l’hora de vendre, guarda sempre els justificants de les compres ( transferència o targeta)

 Exchanges